Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hakkımız helaldir

atv'nin televizyon dünyamıza kazandırdığı yeni yarışma fenomeni Sen Hak Ediyorsun, harika bir zamanlama ile tam da Marmara Depremi'nin 12'nci yıldönümünde deprem mağduru fedakar ve hayırsever anne Emine Cebeci'nin imdadına yetişti. Depremde hem oğlunu hem de bir bacağını yitiren ve daha sonraki yaşamını engellilerin mutluluğuna adayan Cebeci'nin insanlığı hedef alan "Orada kimse var mı?" çığlığına sevgili arkadaşı Gülsen Altın hepimiz adına tüm gücüyle "Evet vaaar" diye karşılık verince, ekranda yine müthiş bir duygu sağanağı yaşandı.
Ancak pek çok izleyici gibi ben de geçen haftaki tadı alamadım. Zira hayırsever yarışmacı Gülsen Altın tüm iyi niyetine rağmen bilgi ve genel kültür açısından son derece yetersiz kaldı.
İki saat boyunca sürekli ellerini ovuşturması, tahammül edilmesi zor bir görüntü oluştururken, ipucu kutularının neredeyse tümünü açtırıp paraları adeta havaya savurması da ekran başındakileri çileden çıkardı.
Acaba diyorum, yarışmacılar seçilirken hayırseverlik ve iyi niyetin yanısıra bilgi açısından da bir ön elemeye tabi tutulsalar nasıl olur? Stüdyoya gelen yarışmacıya hepimiz "Evet, sen de yarışmayı hak ediyorsun" diyebilsek, çarşamba akşamlarımız daha keyifli bir hale gelmez mi?
Yine de böyle bir yarışmayı hayatımıza sokan herkese hakkımızı helal ediyoruz!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA