Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kosova'ya tavsiye

Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda heyecan giderek artıyor.
Tam ümitlerimizin kaybolmaya yüz tuttuğu anda, önce Britanya'nın hediyesi, ardından İspanya galibiyetiyle şaha kalkan millilerimiz tur atlarken, NTVSpor ekranları başındaki basketbolseverler de heyecandan ölüp ölüp dirildi.
Tansiyonun artmasında maçlardaki çekişme kadar spiker Murat Kosova'nın anlatımı da etkili. Özellikle İspanya maçının son dakikasında Murat soluksuz kalıp tıkanacak ya da kalp krizi geçirecek diye endişelendim.
Evet, bir maç spikeri olarak karşılaşmanın heyecanını evlere taşımak önemli. Ama bunu yaparken biraz duygu kontrolü de şart. Adeta histeri krizi şeklinde maç anlatmak, ekran başındaki izleyiciye keyif değil, 'endişe' veriyor. Son saniyelerde topu her eline alan milli oyuncumuza adeta 'yalvarırcasına' temennide bulunmak, bunu yaparken ağlamakla nara atmak arasında bir ses tonu kullanmak antipati yaratıyor.
Belli ki bu şampiyonada daha çoook heyecanlı maç izleyeceğiz.
Sevgili Murat kardeşime tavsiyem, maçtan önce iki bardak bitki çayıyla rahatlaması...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA