Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Un, şeker, yağ var da...

Bizim Yenge dizisine okurumuz Hayriye Akata'dan ciddi bir eleştiri geldi:
"Yüksel Bey merhaba, yazı arşivinizi biraz araştırdım. Yeni sezon ile birlikte başlayan dizilerle ilgili yazılarınızı, yorumlarınızı tahminlerinizi okudum. Ancak Bizim Yenge ile ilgili fazla bir yorumunuzu, beğenininizi ya da eleştirinizi göremedim. Uğur Yücel'in bir yerlerden dizide görünmesinin dışında -ki aynen katılıyorum. (Keşke arşive biraz daha dikkatli baksaydınız sevgili okurum) Şebnem Bozoklu'nun Canım Ailem ile yakaladığı başarı ve sevimli Meliha tipi ile birlikte beklentilerin yüksek olması doğaldı.
İlker Aksum ile bir dizinin, 1-0 önde yayına başlaması ise beklenendi zaten. Ancak casting yapılırken mi hata yapıldı ya da senaryo mu bu kadar önemli oyuncuların olduğu bir dizide zayıf kaldı bilemiyorum. Annenin '21 yaşında bu eve gelin geldim' demesi, Bahri'nin 32.5 yaşında olduğunu söylemesi - ki bu durumda ağabeyi ondan 2 yaş kadar büyük olduğunu varsayarak (Yetkin Dikinciler daha da fazla görünüyor); en küçük çocuğun 5-6 yaşlarında olması kafamda yaptığım hesapları (!) yerli yerine oturtamadı bir türlü.
Canım Ailem ile tanıdığımız minik Alpay'ın üst üstte her yıl dizide/ reklamda oynatılması ise biraz oradaki 'Kocayanak' tiplemesinin hâlâ ekmeğini yeme zorlaması gibi geliyor bana.
Umarım dizi senaristleri, ilerleyen bölümlerde konuyu aynı minval üzerinde döndürüp durmadan daha hareketli, daha keyifli hale getirirler. Yoksa un var, şeker var, yağ var ama helva neden olmadı demek zorunda kalacağız. Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA