Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bana sordunuz mu?

Dıgıturk, abonelerine mesaj gönderiyor. "Yeni pakete üye olup ekstra para ödemezseniz, play off maçlarında ücret olarak ananızın nikahını isteyeceğiz ona göre" mealinde bir şey...
Nereden baksanız haksız bir uygulama. Ben, Spor Paketi'ne Spor Toto Süper Ligi maçlarını 'sonuna kadar', yani 'şampiyon belli olana kadar' izlemek için üye oldum. Parasını da ona göre ödedim. Yani ayağımı yorganıma göre uzattım. Ama şimdi pire için o yorganı yakıyorlar. Futbol Federasyonu herhangi bir küme düşme ihtimaline karşı yayıncı kuruluşu mağdur etmemek için ligi uzattı. Şampiyonu belirlemek için Play Off denilen saçma sapan bir 'ekstra turnuva' düzenledi.
İyi de ben bir futbolsever olarak yayıncı kuruluşun zararını cebimden karşılamak zorunda mıyım? Federasyon böyle bir karar alırken, Digiturk ekstra paket uygulaması başlatırken bana sordu mu? Dünyanın en pahalı benzinini kullanan ben; tek suçum, günahım futbolu sevmek iken, dünyanın en pahalı futbol turnuvasını izlemek için de mi sağılacağım?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA