Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Masum ve mazlum değiller

Okurumuz Gülsüm Kargı da isyanını bir dizi film görüntüsü üzerinden seslendirmiş:
"Belki hiç okumayacaksınız ama her gün takipçiniz olan biri olarak size içimi dökmek istedim. Merhaba Yüksel Bey, biliyorsunuz bugünlerde terör eylemleri yüzünden şehitlerimizin sayısını sayamaz olduk. Ne bileyim; artık alıştık sanki her gün üçbeş evladımızı ya da sivil insanımızı toprağa vermeye...
Ama bugün öyle bir şey oldu ki tam 26 şehit verdik. Ben 27 yaşımdayım. Şimdiye kadar toplu olarak bu kadar şehit verdiğimizi hatırlamıyorum. İçim çok yanıyor. Bugün bütün gün ölü gibi gezdim. Yazık günah artık. Şimdi 'Bana niye anlatıyorsunuz?' diyeceksiniz. Bugün Bir Çocuk Sevdim dizisinin fragmanında hapiste olan 'solcu' teyzesi, boynuna 'kırmızı, yeşil, sarı'dan oluşan bir fular takmıştı.
Haberin üstüne onu görünce kan beynime sıçradı. Hâlâ mazlum ve iyi tarafta mı görünüyorlar, ben anlam veremiyorum. Kim mazlum söyleyin bana? Okul yaparız, öğretmeni ya kaçırırlar ya kurşunlarlar. Yol yaparız patlatırlar. Yatırım yapan şirketlerin işçileri tehdit edilir, bölgeye kimse giremez. Bunların üstüne vergi vermez, elektrik parası ödemezler. Bir de tutar 'Biz daha iyi hayat istiyoruz' diye bizim askerimizi öldürürler. Şu an ellerim titriyor sinirden! Söyleyin bana kim masum? Yeter; dizilerde, filmlerde masum gibi gösterilmesinler artık!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA