Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aynı konular çok sıktı

Okurumuz İnci Yalçın pek çok dizi izleyicisi gibi konuların hep aynı merkezin etrafında dönüp durmasından şikayetçi:
"Yüksel Bey merhaba, ben artık bu 'burjuva' diye tabir ettiğimiz dizilerden çok sıkıldım. Dizilerin birçoğu hep aynı eksen etrafında geziniyor. Zengin, ülkenin önde giden aileleri, lüks havuzlu villalar, sahip oldukları holdingler, aile içindeki garip, entrikalı ilişkiler, sürekli etraflarında gezinen basın, burunlarına dayanan kameralar, mikrofonlar vs...
Artık o kadar sıkıldım ki bu tür dizilerden... Yani bu kadar kısır mı bizim yazarlarımız? Şu kısır döngüden ne zaman çıkacaklar? Artık seyirci daha bilinçli. Lütfen kanallar ve senaristler bunu dikkate alsın ve bizi uyutmaktan vazgeçsinler. Bu ülke 'bu sınıftan' ibaret değil. Allah aşkına daha yeni alanlarda gezinsinler.
Son örnek olarak; Yıllar Sonra dizisi de bu kategoriye eklendi. Hayırlı olsun ama inanın hiç ama hiç dikkatimi çekmiyor. Kanallar kendi kendilerini baltalıyorlar hep aynı işleri seyirciye sunarak. Lütfen biraz daha özen, lütfen!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA