Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Baldan tatlı olmasın

FOX'ta yayınlanan Unutma Beni dizisinin çarpık ilişkiler içeren öyküsü, son zamanlarda çok fazla eleştiri almaya başladı. İşte bunlardan ikisi:
Derya Karalık adlı okurumuz yazmış: "Ekranlardaki enişte-baldız ilişkilerinden bıktık artık... Neredeyse hepsinde bu konu işlenir oldu. Bu işe birinin dur demesi gerekli diye düşünüyorum. Bir de şu Unutma Beni isimli öğle kuşağı dizisindeki ilişki yumağı çirkinliği iyice sapıttı. Bence bir an önce çeki düzen vermeleri gerekli senaryoya..."
Leyla Yücel adlı okurumuz da aynı diziden şikayetçi: "Yüksel Bey sizden ricam, şu FOX'ta yayınlanan ahlak yoksunu Unutma Beni dizisi hakkında bir eleştiri yazmanız.
Lale Devri'nden çok daha fazla çarpık ilişki var orada. Yayından kalkması gerektiği düşüncesindeyim. Senaryo, 'pembe dizi' niyetiyle yazılmaya çalışılıyor galiba ama rengi mor oldu artık.
Nedense sürekli bir kadın aşağılama politikası güdülüyor dizide...Bütün kadınlar onursuz, gurursuz, erkek egemenliği altında eziliyor ve bu normalmiş gibi gösteriliyor.
Aldatılan kadınlar, eski kocalarının peşinden koşuyor. Erkek karakterler intikam diye başka kadınlarla birlikte oluyor. İki kız kardeş, aynı adamdan hamile kalıyor.
Genç bir kız, dedesi yaşındaki adamla hem de yengesine tecavüz eden adamla aşk evliliği yapıyor..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA