Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sözde müzik kanalı rezaleti

Uydudan izlenebilen 'sözde' müzik kanallarındaki cinsel istismar içeren mesajları, bu köşede birkaç kez ele almış ve yorumlamıştım. Ancak görüyorum ki bu konuda herhangi bir denetim mekanizması devreye sokulamamış.
İsmail Can'ın şikayeti umarım ilgililerin bu konuya odaklanmasını sağlayabilir: "Daha önceki bir yazınızda müzik kanallarında yayınlanan kliplerden ve onların belli saatlerden sonra yayınlanmasından bahsetmiştiniz ama bundan daha vahim durumlar var.
Uydu üzerinden sözde müzik kanalı olarak yayın yapan onlarca kanal bulunuyor. Sevdiğim bir klibi gördüğüm için birkaç dakika izlediğim kanalda geçen alt mesajlar beni şoke etti:
'35 yaşında, İstanbul'da yaşayan varlıklı dul bir bayanım. Yakışıklı erkekleri bekliyorum.
Numaram 05...' diye devam ediyordu. Bu belki de en masum (!) mesajdı. Daha vahim bir olayla ise gittiğim bir fast food restoranında karşılaştım. Öğle saati olması nedeniyle birçok ilköğretim öğrencisinin bulunduğu mekanda açık olan müzik kanalında, cinsel güç artırıcı ilaç tüm detaylarıyla ve cinsel görüntülerle desteklenerek yayınlanıyordu.
Artık her önüne gelenin birkaç kliple müzik kanalı kurarak yaptığı bu rezillikler önlenmeli. Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA