Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vadi'den büyük iddia!

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta da 'bombayı' patlattı. ABD ve İsrail'in Türkiye'deki adamları karşılıklı sohbet ederken; 24 şehit verdiğimiz Çukurca saldırısını PKK kıyafetlerine bürünmüş İsrail komandolarının gerçekleştirdiği söylendi.
Ayrıca İsrail askerlerinin yine tebdil-i kıyafet içinde ve Suriyeli Bahoz Erdal komutasında, Kandil'e harekat düzenlemeye hazırlanan bir Türk Birliği'ne saldırı hazırlığında olduğu iddia edildi.
Türkiye'nin, Çukurca saldırısını, İsrail'in düzenlediğini belgelemek ve tüm dünyaya açıklamak için delil topladığı da konuşmalar arasına sıkıştırıldı. Malum, Vadi'cilerin öyle havaya üfürdükleri vaki değildir. Bakalım bu işin sonu nereye varacak?
Bu arada suyun, Vadi'nin neresinden akacağı hiç belli olmuyor. Nehir sürekli yatak değiştiriyor. Geçen yıl dizinin tutkunlarına "İskender ile düşüp kalkan İnci, Polat'a gelin gelecek. Hatta ona bir evlat verecek. Konseyin başındaki Davut da Polat'ın kayınpederi olacak. Örgütün yöneticilerinden Lale Zara ile Polat kanka olacak. Hatta Polat; Lale Zara'nın oğlunu kurtarmak için kendi hayatını riske atacak. Memati ile merhum Çakır'ın kızı Selvi arasında platonik aşk yaşanacak" desem, çıldırdığımı düşünürlerdi. Ama yeni sezonda bu saydıklarımın hepsi gerçekleşti! Diğer yandan dış çekimler asgariye indirilip diziyi yayına yetiştirmek için tüm karakterler aynı mekana tıkıştırılmaya başlandı.
Örneğin; Polat'ın hastanesi şimdilerde 'merkez üs' olarak kullanılıyor. Davut, İnci, Pusat, Cevher, Selvi ve Zülfikar bu hastanede tedavi görüyor. Daha önce Polat'ın annesi de uzun süre burada kalmıştı. Vallahi, Grey's Anatomy dizisinde bile bu kadar çok hastane sahnesi yoktu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA