Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gerçek final

Pek çok dizi, sezon finalini üstünkörü bağlayıp tatile çıkarken; Leyla ile Mecnun'cular hafızalarda kalmaya aday, 'gerçek' bir sezon finali yaptılar.
Hatta öyle bir final sundular ki; izleyici neredeyse dizinin bir daha ekrana gelip gelmeyeceği konusunda kuşkuya kapıldı.
Mecnun, 'gerçek' Leyla'ya kavuşmak için kendini çöllere vurdu... İskender Baba garda kalp krizi geçirip yere yığıldı. Yavuz, bir kamyonete otostop yapıp uzak diyarlara doğru yol alırken, ünlü siyah kasketini ve eldivenlerini yola fırlatarak sanki 'yavuz hırsızlığa' veda etti. Erdal Bakkal, ailesiyle beraber göç etti. İsmail otobüsle İzmir'e doğru yola çıktı. Yani hepsi ayrı bir yana savruldu. Bu ekibi yeni sezonda tekrar toplamak zor olacak gibi...
Bu arada en büyük sürpriz, evdeki ak sakallı dededen geldi.
Dede, huzurevine dönmeden önce sakallarını kesmiş, 'cillop' olmuştu. Onu tanımakta güçlük çeken Mecnun'un "Aaa! Ak Sakallı Dede, yok sakallı dede olmuş" sözleri, dudaklara sezonun son gülümsemesini iliştirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA