Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Oscar gecesine hazır mısınız?

Bu Pazar gecesi Oscar ödülleri sahiplerini buluyor. Gece 01.00'den itibaren evlerimizdeki Oscar Partisi'nde, televizyon karşısında olacağız. Şaşırmayın, pekçok kişi biliyorum bu gece toplanıp ödül törenini izleyecek.

PAYLAŞILAMAYAN ÖDÜL
Michael Douglas, Angelina Jolie, Emma Stone, Penelope Cruz, Tom Cruise, Tom Haks, Cameron Diaz ve Bradley Cooper'ın da aralarında olduğu isimler ödülleri verecek. Mücevherler, kıyafetler göz kamaştıracak. Kırmızı halıda herkes birbiri ile yarışacak. Ve benim için yüzde 99 ihtimalle gecenin galibi 'The Artist' olacak. Biz ta Los Angeles'ların heyecanını buralarda yaşarken; buralarda ne oluyor derseniz; Yeşilçam ödülleri donduruluyor. Sebebi bu yıl aynı ödülleri Sinema Meslek Birlikleri'nin verecek olması. Bu nedenle Beyoğlu Belediyesi dört yıldır düzenlediği ödül törenini bir yıllığına dondurma kararı aldı. Bir meslek birliği ile bir belediye bile anlaşamıyor, bir ödül paylaşılamıyor. Onun için bizdeki ödül törenleri kimsenin umurunda olmuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA