Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Ağzının tadını bilenlere!

İstanbul'un elitlerinin favori mekanlarından biri olan Swissotel'deki Gaja Restaurant, 25 Aralık'a kadar trüf günleri düzenliyor.
Şef William Mahi, toprak altında doğal olarak yetişen, dünyanın en lezzetli ve en değerli mantarı olarak kabul edilen beyaz trüf mantarı ile harika bir mönü yaratmış. İtalya'nın Piedmont bölgesinden özel olarak getirilen beyaz trüfleri mideye indirmek isteyenler; ellerini çabuk tutmalı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA