Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ağaoğlu korumasız dolaşıyormuş

Geçtiğimiz hafta ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre'ye Asmalımescit'te altı korumanın eşlik ettiğine dair haberler çıkmıştı.
Ben de bu haberlerden yola çıkarak, Ağaoğlu'nun birçok röportajında tekrarladığı "Samimi, halkın içinden biriyim. 1 Mayıs'ta Gazi Mahallesi'nde üstü açık Rolls-Royce'la korumasız gezen biriyim. Tepki değil, ilgiyle karşılaşıyorum" açıklamasına atıfta bulunan bir yazı kaleme almıştım...
Geçenlerde Ağaoğlu aradı ve "Muhabirler, iş arkadaşlarımı koruma sanmışlar. Bizim arkamızdan gelen iki koruma da yemek yediğimiz mekandan. Ben onlara 'Beni takip edin' demedim. Hâlâ korumasız dolaşıyorum, sözümün arkasındayım" dedi.
Özetle;çıkan haberler doğruyu yansıtmıyormuş.
Lakin ben yine de Ağaoğlu gibi önemli bir şahsiyetin mutlaka korumayla dolaşması gerektiğine inanıyorum.
Siz ne kadar halkla özdeşleşmiş bir insan olsanız da; Asmalımescit gibi yerlerde alkollü vatandaşların arıza çıkarma ihtimali çok yüksek.
Nitekim en son Fatih Altaylı'ya Asmalımescit'te saldırmışlardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA