Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Fethi'nin babasıyla yine karşılaşacağız

* Kendi baban hayatta ama onu tanımıyorsun. Önünde böyle bir baba modeli varken, bu kez eşinin babasıyla karşı karşıya kaldın. Bir "baba" sorunu var senin hayatında...
Doğru diyorsun. Böyle bir sorunum var. Beni kanatları altında tutabilecek birisi çıkarılmış kaderimden. Bu da bana şu mesajı veriyor: Sen kendi kanatlarınla uçmalısın...

* Evliliğinin bitişinde de eşini değil ama babasını suçluyor ve reddediyorsun...
Ama durum onu gerektirdi. Kendi babamı reddetmiş değilim. Hayatlarımız bizi bu noktaya getirdi. Kendi babanı bile farklı bir yere koyup sen yoluna devam edebiliyorsun demek ki. Ben bütün kırılmışlıkları, üzülmüşlükleri yaşadıktan sonra herhangi bir baba figürü beni üzemez. Kendimle ilgili olarak "Biri beni tanıdığı zaman aklında benimle ilgili negatif bir düşünce kalması mümkün değil" derdim. Böyle megolomanca bir düşüncem vardı. İlk kez kendime yenildim. Benimle ilgili negatif düşünen Ahmet Pekin ile ilerleyen zamanlarda güzel bir başlangıç yapacağımı düşünüyorum. Ama "baba" formatında değil tabii, insan olarak. Korkular, beklentiler olmadan iki insan birbirini daha iyi tanıyor.

* Her şeyi dinleyince insana Türk filmi gibi geliyor. Farklı iki aile ve davul bile dengi dengine vurur durumu...
Benim için zenginlik anlayışı çok farklı. Önemli olan ailenden aldığın birtakım değerleri hayatına nasıl uyguladığın. Aslında bunun ne kadar önemli olduğunun çok geç farkına vardım. Öyle bir dünyada yaşıyoruz ki, çok güzel bir arabayla girdiğin zaman kapıların açıldığı, iki kelime Türkçe konuşamayan kıroların ceplerindeki dolarlara itibar edildiği bir dönemde yaşıyoruz. Tabii ki para gerekli, ben de o yüzden çalışıyorum. Ama bir şeyleri bu kadar da büyütüp insanların gözüne sokarcasına bir imparatorluk kurulmasına da hayretle bakıyorum.

* Ama bak iyi bir aile, kültür birikimi, okumuşluk falan yetmiyor davulun denk vurması için. Anahtar sözcük para ve zenginlik mi?
Evet, maalesef öyle. Ama ben buna inanmıyorum. Bir insan çok güzel bir yerde yemek yiyebilir, çok güzel yerlere seyahat edebilir ama önemli olan o insanın o şık yerde yemek yerken ağzından çıkan cümleler. Birikim çok önemli. Bence bu zengin kesimde atlanan nokta o. Çok boş konuşuyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA