İlk siyah pirinç tescil aşamasında

Giriş Tarihi: 1.12.2013
Yüksek antioksidan içeriği ve düşük şeker oranıyla Uzakdoğu sofralarında geniş yer bulan siyah pirinç, Trakya Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün çalışmalarıyla Türk tarımına uygun hale getirilerek tescile sunuldu. Enstitü Çeltik Şube Şefi Halil Sürek, "Herhangi bir aksilik olmazsa 2014 yılı sonunda tescil gerçekleşecek. Birkaç senedir tohumu çiftçilere tanıtmak amacıyla veriyoruz" dedi. Sürek, ürünün büyük bir pazarının olmayabileceğini ancak az da olsa ithalatı engelleyeceğini vurguladı.
ARKADAŞINA GÖNDER
İlk siyah pirinç tescil aşamasında
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz