Yemeklik sıvı yağ üreticisi Salat, merkezi Brüksel'de bulunan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü'nün (International Taste&Quality InstitudeiTQi) her yıl düzenlediği lezzet ve kalite ödüllerinde, ayçiçek, kanola ve mısır yağlarıyla 'Üstün Lezzet Ödülü'ne layık görüldü. Her yıl 120 Michelin yıldızlı şef ve sömeliyeden oluşan jürinin "kapalı göz/kör tadım testleri" sonucu kazanan markalar arasına giren Salat koku, tat, tadım sonrası, ürün dokusu gibi kriterlere göre aldığı iTQi yıldızlarını 3 sene boyunca ürün ambalajlarında kullanma hakkını elde etti. Salat markası Satış&Pazarlama Direktörü Erman Erol, "Bunge Gıda olarak Salat markamızın, Türkiye'de ayçiçek, mısır ve kanola ürünleri için bu ödülü hak eden ilk bitkisel sıvı yağ markası olmasının haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.