1952 yılından bu yana Güneydoğu mutfağı üzerine uzmanlaşan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu'nun Anadolu yakasındaki ilk şubesi Water Garden'da eylül sonunda kapılarını açacak. 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçen Ataşehir Kaşıbeyaz 2 bin metrekare alan üzerinde 600 kişiye hizmet verecek. Altı şubesi ile toplamda 5 bin 300 kişiye hizmet veren Kaşıbeyaz Lezzet Grubu'nda yıllık 265 ton et ve 23 ton Antep fıstığı tüketilirken yılda 95 ton da baklava satışı yapılıyor. Arap ülkelerinden gelen devlet başkanları tarafından da tercih edildiklerini söyleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Selçuk Kaşıbeyaz "Kuzu eti ile yaptığımız soğansız lahmacunumuz, çiğ köftemiz, kebaplarımız Antep'ten özel gelen katmer ve baklava ustalarımız ile kalitemizi her geçen yıl bir üst seviyeye taşımak için çalışıyoruz" dedi.
ELEMAN SORUNUNU EĞİTİMLE ÇÖZDÜ
Kaşıbeyaz, 'Kaşıbeyaz Akademi'de sektöre kalifiye eleman yetiştiriyoruz. Tüm öğrenciler kişisel bakım, servis, sipariş takibi, misafir iletişimi gibi konularda eğitim alıyor. Çalışan sorununu bu sayede aşıyoruz" dedi.