Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hangi yarısı?

Geçen hafta Nihat Doğan, "İzdivaç programlarındaki adayların yarısı eskort" diye bir iddiada bulunmuştu. Okurumuz Sinem Engerekli de ona bir fıkra ile karşılık vermiş:
"Yüksel Bey merhaba, 24 Şubat 2017 tarihli yazınızda Nihat Doğan'ın Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz'da çok ses getirecek bir iddiada bulunduğunu ifade edip, 'Elindeki tüm bilgi ve belgeyi -varsa- o masanın üzerine ser. Ser ki; senin iddiana göre adayların masum olan diğer yarısı aklansın' demişsiniz. Affınıza sığınıyorum ama aklıma bir fıkra geldi; değerli vakitlerinizi meşgul etmek istemesem de paylaşmak istedim:
Yerel bir gazetede çalışan bir gazeteci, bir yazısında 'Bölgemizdeki politikacıların yarısı namussuzdur' diye bir yazı yayınlayınca, gazeteye tepkiler, tekzip talepleri yağmaya başlamış. Ertesi gün yayınlanan tekzip yazısında şöyle yazıyormuş: 'Dün gazetemizde yayınlanan yazının aksine, bölgemizdeki politikacıların yarısı namussuz değildir.'
İster misiniz, Nihat Doğan da böyle bir tekzip yayınlayıp iddiasını(!) düzeltsin... Sağlıcakla kalın."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA