Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Eğer kadın hesap sormadan gidiyorsa...

İşte o zaman bitmiş demektir.
Erkeklerin dırdır olarak adlandırdığı şey, kadının ilişkiyi sürdürme çabasıdır.
O dırdır var ya o dırdır, kadının 'Hadi gel sorunlarımızı çözelim' çağrısıdır. 'Beni duy, beni dinle, yokuşa sürme, anla' yalvarışıdır. Eğer bir kadın hesap sormadan, ağzını açmadan, açıklama beklemeden, nedenini öğrenmeye tenezzül etmeden, sessizce, toz olup uçmuşçasına erkeğin hayatından gidiyorsa, vay o erkeğin haline! Günaydın, işte o zaman kadın gitmiş demektir. İşte o zaman, kadın tek bir söz bile duymak istemiyor demektir. Pes etmiştir, temizlenme ve arınma evresine geçmeye niyet etmiştir. Sıfırdan başlayacaktır, kalbini yıkayacaktır, hayatını düzenleyecek ve ileri bakacaktır.
Bence erkeklerin aşk işlerinde yanlışa düştüğü yegane şey; onu seven kadının, o ne yaparsa yapsın orada duracağı ve onu terk edemeyeceği fikridir. Ne hayal... Ve rahata alışınca kadını görmezden gelirler, ona kendisini değersiz hissettirirler, onu anneleriyle karıştırıp mecburcu zannederler. Şımarırlar, arsızlaşırlar, kabalaşırlar ve vurdumduymaz olurlar.
Ahhh erkekler... Siz dua edin de biz size dırdır edelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA