Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Fener bugün yener tantana biter!..

Bu sezon da dahil son üç sezona bakalım. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor başta olmak üzere daha kaç takımın başkanı, yönetimi, hocası hatta hatta malzemecisi bile kaçar defa değişti düşünelim.

Saygılı olalım
Sonra dönüp Fenerbahçe'yi gözleyelim. İdaresindeki, teknik heyetindeki, kadrosundaki istikrarın altını çizelim. Ve elimizi vicdanımıza koyalım, Fener'deki istikrara saygı duyalım.

Slalom doğaldır
Neymiş, şimdi 2 puan geriye, ikinciliğe düşülmüşmüş. Olsun varsın. 6-7 puan öne geçen de yine aynı ekipti. Tez elden toparlanır, yine lider olurlar. Koca bir sezonda 3-5 hafta kötü oynamak, slalom yapmak, geri kalmak çok doğaldır.

Tıkır tıkır
Bu çocuklar, bu hoca, makine değil etten kemikten insanoğlu. Kaldı ki makineler bile çalışırken aksayıp, tekleyebilir. Ustası bakımlarını yapar, onarır, onu yine tıkır tıkır çalışır hale getirir.

Tonla var
Şükür ki istenen her şey fazlasıyla var kulüpte.
Düzense düzen, sevgiyse sevgi, otoriteyse otorite, maddi imkansa imkan. Dahası, taraftar olgunluğuysa ondan da bolca. Kadro zenginliğiyse bundan da tonla var.

Tarafsızım
Okuyanlar bunu Fenerbahçeliliğime vermesin. Son derece nesnel yaklaşıyorum aslında. Keşke bu saydığım olanaklar ve durumlar diğer takımlara da nasip olsaydı da, yine tarafsız bir gözle onları da yazsaydım.

Kısa sürede
Şimdi pek çok kişi soruyor, "Peki bundan böyle Fener ne olacak" diyor. Ne olacak, muhtemelen bugün çıkacak, Galatasaray'ı fena halde yenecek. Turu atlayacak, huzura kavuşacak. O coşkuyla liderliği de kısa sürede geri alacak.

Yüksel ki yerin!..
Haa, tam aksi de olamaz mı, Cimbom bu maçı alamaz mı? Çok zor görünüyor ama ola da bilir. Neticede futbol bu. O vakit yapılacak bellidir; "Kupa yoksa lige devam" denir. Birkaç hafta içinde durum düzelir, Kanarya yükselir.

Hot zot
Daum'a yüklenenlere gelince. Hoca'nın ölüsünün yarısı bile etmeyenleri matah bulup getirenler, çuvalla para dökenler, umar bekleyenler, "Bu da olmadı, aşı tutmadı" diye değiştirenler Alman'a hot zot ediyor.

Kapısında kimler?
Yapmayın arkadaşlar! Şurada kaç kişisiniz? Birbirinizi bilmez misiniz? Hak saklasın; bizim hoca boşta olsa, hepiniz kapısında birikmez misiniz?
Eeee! O zaman ne bu afra tafranız? Nedir bu istikrar ve başarı hasımlığınız?
Tekrar ediyorum. Fener bugün yener, tantana biter...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA