Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

GAF oloji

NE DEMİŞ?
Murat Çelebi
adlı okurumuz yazmış: Okan Bayülgen, "Zaga"da "Hepimiz bir gün yaşlanacağız, çürüyeceğiz ve öleceğiz" dedi. Ölmeden çürüyenler de varmış meğer!

GAF KÜRSÜSÜ
Bir destek de okurumuz Sedat Tulumdaş'tan: 22 Mart'ta yayınlanan "Kim 500 Milyar İster"de bayan yarışmacı, Kenan Işık'a şöyle dedi: "Allah kimseye dertsiz derman vermesin!"

BİZİM DECODER
Bir otomobil meraklısı olarak Discovery Channel'daki "Süper Otomobiller" adlı belgeseli soluk soluğu izledim. İtalya'da traktör üreticisi olan Lamborghini'nin gün gelip en hızlı otomobilleri üreteceği kimin aklına gelirdi ki? Hele Diablo gibi bir yol şeytanını... Diablo'ya sahip olmak için 8 ay beklemek gerekiyor. Saatte 320 kilometre hız yapabilen Diablo'yu test eden pilot şöyle diyordu: "Sanki yol bize doğru geliyordu..." Ben de içimden şöyle dedim: "250 bin doları saydıktan sonra ben mi yola gideceğim? Tabii ki yol ayağıma gelecek!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA