Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Deniz Seki İle Okan Bayülgen'in Yolları Yine Ayrıldı

Okan'ın dengesizliği ruhumu bozdu

SON ayrılmalarından (bu kaçıncı bilemiyorum) sonra Deniz Seki kararlıydı. Okan Bayülgen değişmediği sürece ilişkiye yeniden başlamayacaktı. Ama Okan'ın Deniz'i beraberliğe yeniden ikna etme konusunda büyük çaba sarf ettiğini, değişmek için sözler verdiğini biliyorum. Ama Deniz hep temkinliydi, "Yeniden beraber misiniz?" diye sorduğumda da "Bilemiyorum. Kafam çok karışık. Yeniden birlikte olmamız için Okan'ın çok değişmesi gerek" diyordu. Peki Okan ne yaptı? Deniz'i yeniden elde etmeye çalışırken eski sevgilisi Cansu ile yine görüşmeye başladı. Sorsanız, "Cansu benim arkadaşım" diyecektir ama kadınlar aşk söz konusu olduğunda bu masalları dinlemez.

"BUNLARA LAYIK DEĞİLİM"
Deniz, yılbaşının ertesi gecesi Antalya'da bir otelde sahneye çıktı. Aynı gece de Okan Bayülgen Cansu ile sinemaya gitmiş, Etiler'de arabayla dolaşırken gazetecilere yakalanmış. Ben de Deniz'e telefonla ulaştım, "Neler oluyor?" dedim. Ve bakın neler anlattı: "Bu ilişkiden dolayı çok yıprandım. Bu dengesizlikler benim ruhumu bozuyor. Okan'la ilgili şüphelerim vardı, kendisine güvenmiyordum ve bu olay doğruysa ben haklı çıktım. Ben de bu abuk sabuk hikayeler arasında kendi inandırıcılığımı kaybettim. Oysa işime konsantre olmam gerekiyor. Bu olaylara layık değilim." Ne dersiniz? Kazanmaya çalışırken hep kaybeden bir adam mı Okan Bayülgen?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA