Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Kulüpler Birliği ve Aziz Yıldırım

En çok iki ya da üç sene olmuştur. Kulüpler Birliği Fenerbahçe'yi üyelikten atmak için oylama yapmak üzereyken, dönemin başkanı Özhan Canaydın oylamayı yaptırtmadı.
Üç büyüklere karşı, Anadolu takımlarının hakkını aramak için kurulan bu birlik, atmak için gözünü kararttığı Fenerbahçe'nin hem o zamanki, hem de bugünkü başkanı Aziz Yıldırım'ı binbir rica ile yeniden kendi başkanlık koltuğuna oturttu.
Anadolu takımları kendileri için en iyi temsilin Aziz Yıldırım tarafından yapıldığına inanıyorlar. Bağırsalar kimsenin duymayacağı isteklerin, Aziz Yıldırım tarafından dile getirilmesiyle gerçekleşeceğini biliyorlar.
Son yayın ihalesindeki rakamsal başarının ilk mimarı Aziz Yıldırım.
Peki, Aziz Başkan Eskişehirspor maçından sonra "bıraktım" dediği koltuğa yeniden niye oturdu? Artık kendi kulübünün haklarını savunmayı erteleyecek mi?
Kulüpler Birliği, Aziz Yıldırım'ı yeniden aday olmaya ikna ederek muhtemel bir kaosun önüne geçti. O olmasaydı, birkaç aday birden ortaya çıkacak, kulisler dedikodular artacak, herkes kendi desteklediği adayın peşinden giderek seçilenin sözlerinin veya kararlarının arkasında durmayacaktı.
Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Dergisi'ndeki son yazısında bahsettiği artık "yayın ihalesini Kulüpler Birliği'nin organize etmesi" atağının perde arkasıdır bu karar.
Aziz Başkan Fenerbahçe'nin futbol şubesinden kendini uzaklaştırırken, Türkiye'deki futbol organizasyonun yeniden şekillenmesinin başına geçti artık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA