Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ ERDOĞAN

Bu kadarına pes!

Milli haltercilerin suçladığı Mehmet Üstündağ, 9 ay önce de görev yaptığı okulun öğrencilerini taciz ettiği iddiasıyla soruşturma gördü

Son günlerde halterde hedef adam haline gelen antrenör Mehmet Üstündağ hakkındaki iddialar bitmek bilmiyor. Bu kez de Üstündağ'ın görev yaptığı Mamak Şehit Cihan Yıldız İlköğretim Okulu'ndaki öğrencileri, taciz iddiasında bulundu. Yaşları 13 ile 17 arasında değişen 5 öğrenci, 9 Ekim 2003'te Üstündağ'ın spor salonunda kendilerine tacizde bulunduğunu iddia etti. Bu iddiaların ardından yapılan soruşturma sonucunda Üstündağ'ın "alkollü olarak spor salonuna girmekten" dolayı 1maaş kesim ve öğretmenlik mesleğine uymayan davranışlarda bulunduğu sabit görüldüğünden ihtar ve 1 günlük maaş kesimiyle cezalandırıldığı öğrenildi. Öğrencilere göre 9 Ekim 2003'te saat 17.00 sularında Mehmet Üstündağ, 5 kızın çalışmakta olduğu spor salonuna girdi. Kızların ifadesine göre öğretmenleri Mehmet Üstündağ'ın ağzı alkol kokuyordu.

Kızlar kaçtılar
Üstündağ daha sonra, "Nurcan Taylan şampiyon olmuş. Hepinizi öpmemi istedi" öğrencilerini öptü. Daha sonra 17 yaşındaki G.N.'yi yanına çağırarak, "Seninle özel bir şeyler konuşalım" diyerek odasına çağırdı. Korkan genç kız, üstünü değiştirip salondan kaçtı. Üstündağ, ifadelere göre bunun ardından diğer kızları odasına çağırdı. Onlara, "Sizi evime götürürüm. Yemek yeriz. Sonra da barlara gideriz. Ben ne istersem vermek zorundasınız" dedi. Bunun üzerine kızlar korkup kaçtılar. D. ailesinin 13 ve 14 yaşlarındaki iki kızını da büyük ablaları gelip eve götürdü. F.K., D. Kardeşler, G.N. ve S.H'nin şikayetleri üzerine soruşturma açıldı. Cezaların yanı sıra Mamak Kaymakamı Ali Muhsin Nakiboğlu da antrenörü spor salonuna girmekten men etti. Üstündağ ise, suçlamaların asılsız olduğunu belirterek, "Alkollü olduğumu ispata davet ediyorum. Burada amaç beni soruşturmaya tabi tutup başka okula aldırmak" ifadesini kullandı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA