Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Muhteşem Kartallar

G.Antep'e birçok meslektaşımız gelmedi. Çünkü 5-0'lık ilk maç nedeniyle kendilerini haklı gösterebilecek tercihte bulunmuşlardı. Ancak dün G.Antep'e gelmeyenler çok şey kaçırdılar.
Futbolda bazı özel anlar vardır. Yeni başlangıçlar ve yeni tatlar. Dün Guti, Quaresma yoktu ama Beşiktaş'ın geleceği yeşil çimin üzerindeydi. Çift işlemci futbol zekasını, aynı kalitede kullandığı iki ayağıyla birleştiren Muhammed'i sahada görmek ve onu ilk resmi adımlarında izlemek keyiflerin en güzeliydi. 10 yaşından beri yakından izleme şansını yakaladığım Muhammed'i 16 yaşına merdiven dayadığı şu gelişim çağında büyüklerin arasında izlemek ayrı bir duygu anaforuna itti beni. Ne yalan söyleyeyim, akıl dolu oyunu, topla uyumu Beşiktaş'la ve Schuster'le ilgili kafamda oluşan karabulutları dağıttı! Oynadıkça, geliştikçe Beşiktaş'a ve Türk futboluna neler verebileceğini düşünmek bile zihnime detoks etkisi yaptı.

ATINÇ KULE GİBİYDİ
Dün gece adına sizlere Almeida'nın fark edilen hırsından ve bir şeyler ortaya koyma arzusundan bahsetmek isterdim. Adını 3 yıl önce yazdığımızda 'Bu çocuk da kim?' dedikleri Atınç Nukan'ı kule gibi boyuyla ve dört dörtlük futboluyla sahada izleyince vazgeçtim. Çünkü Atınç her top kestiğinde ve topa her kafa vurduğunda Beşiktaş'ın kasasına milyon dolarların girdiğini gördüm. Furkan'ın, Doğukan'ın özgüvenli ve aç hallerini izleyince camianın kendi gerçeğine ne kadar sırtını döndüğünü bir kez daha hatırladım. En önemlisi dün gece Beşiktaş'ın gerçeğini ve geleceğini gördüm. Görmek isteyenler de yılda 2.5 milyon Euro garanti paraya oynayan oyuncularla ayda 2.5 milyar maaşla oynayan futbolcuların arasındaki fark için lütfen dünkü maçı bir kez daha izlesin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA