Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Pamuğun en Beyaz hali

ÖNCELİKLE böyle bir evlat yetiştirdiği için her zaman büyük sevgi ve saygı duyduğum Beyaz'ın sevgili annesine kocaman bir geçmiş olsun... Hanımefendinin geçen hafta katarakt ameliyatı olduğunu Beyaz Show'da öğrendim.
Şovun en ilginç bölümü, Beyaz'a benzediği iddia edilen 22 gencin stüdyoda toplandığı andı. Beyaz, hayretten fal taşı gibi açılan gözleriyle aralarına girip, "İnanamıyorum ya? Ne kadar çok bana benzeyen varmış? Aynalara bakıyor gibiyim" filan dedi.
Ama ne yalan söyleyeyim, içlerinde Beyaz'ı azıcık andıran bir kişi bile yoktu. Hele bir İsmail vardı ki, aynı Abdullah Gül... "Acaba..." dedim içimden, "...katarakt, bu ailede kalıtımsal bir hastalık olmasın?.." Aslında Beyaz Show, hafta başında yapılıp, bitiyor.
Bizim cuma günü izlediğimiz iki buçuk saatlik bölüm ise "hasadın toplanmasından" başka bir şey değil. Beyaz, ağırlayacağı konukları için öyle ince, öyle güzel ve değerli hazırlıklar yapıyor, ekibiyle birlikte öyle çok kafa patlatıyor ki, şovun başarısız olma ihtimali kalmıyor.
Hele bir de o gece Beyaz'ın kafası rahat ve formdaysa, izlemeye doyum olmuyor. Bu haftaki de işte böyle bir bölümdü.
İNODNOD (İnsan Ne Oldum Değil, Ne Olacağım Demeli) bölümünde Beyaz'ın 2020 yılında kızlarla chat'leşebilmek için sanal ortamda kendini "Okan Bayülgen" olarak tanıtacak duruma düşmesi ise Beyaz'ın her türlü kompleksten arınmış pamuk kalbinin en açık ifadesiydi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA