Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Eskiden olsa...

Huysuz'la Dans Eder misin?' in bu haftaki en renkli anları, jüri üyesi İstanbul Devlet Opera ve Balesi Baş Baleti Arkın Zirek ile Huysuz'un tangosuydu. Ramazan nedeniyle eski İstanbul eğlenceleri konseptine bürünen programda jüri üyeleri de dönem giysileri ile kamera önündeydiler. Balet Arkın Zirek de bir zamanların bıçkın külhanbeylerinin yaptığı gibi yumurta topuk ayakkabılarının arkasına basarak tango yapmak zorunda kaldı. Gerçekten de büyük hüner isteyen bir handikaptı. Bu zorlu performans eminim benim gibi ekran başındaki herkesten tam puan aldı.
Düşündüm de, eskiden olsa sadece bu görüntü bile, bir Devlet Opera ve Balesi sanatçısının işinden olması için tek başına yeterdi. Giderek değişiyoruz, gelişiyoruz, daha hoşgörülü hale gelip tabuları tek tek yıkıyoruz. Ve ben bundan çok mutlu oluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA