Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Huzursuz eden ayrıntı

DİKKATLİ okurumuz Ömer Kurşuncu, Huzur Sokağı dizisindeki bir ayrıntıya takılmış:
"Merhabalar Yüksel Bey, yazılarınızı uzun zamandır takip ediyorum fakat ilk defa e-posta gönderiyorum. Ben Huzur Sokağı adlı diziyi beğenerek izliyorum. Lakin sayenizde her şeyde mantık aramaya başladım!
Dizinin ikinci bölümünde Feyza servisi kaçıran kardeşini okula götürmesi için Bilal'i taksi durağından çağırtıyor. Bilal geliyor, Feyza ve kardeşini alıyor, Feyza'yı başka taksiye binmesi için durağa bırakıyor. Teo'yu okula götürmek için de tekrar yola düşüyor. Teo, üzgün bir biçimde maketinden şikayet edip okulda en kötü notu kendisinin alacağını söylüyor. Bunun üzerine Bilal saatine bakıp arabayı müsait bir yere çekerek maketi yapıyor.
Buraya kadar her şey normal gibi gözüküyor. Benim anlayamadığım, servisi kaçıran bir çocuğun okula ucu ucuna yetişmesi gerekirken nasıl oluyor da bu kadar bol vakti oluyor?
İlginize teşekkür ederim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA