Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Nurgül ile Mithatcan!

Diyorlar ki; 'Bu kadar da olmaz. Daha Cem Özer'den boşanalı ne kadar oldu ki? İnsan hemen yeni biriyle çıkıp boy gösterir mi?' Her konuda olduğu gibi bu konuda da bir fikrimiz var. Nurgül Yeşilçay ne yaşamış, Cem Özer ne yaşamış, bu noktaya nasıl gelmişler kimse bilmiyor oysa. Ama bilmeden fikir yürütmek en kolayı... Bir merak, bir merak...

HERKES BANA SORUYOR
Çevremdeki herkesin günlerdir, doymamış bir açlıkla bana 'Sen şu Defne'nin ölümünün ardındaki gerçeği biliyorsundur, haydi bir şeyler söylesene' demesi de bundan. Daha çok öğreneceğiz, daha çok bileceğiz, daha çok konuşacağız. Ve bunun sonunda tatmin olacağız, başkalarının mutsuzluğundan mutluluk çıkaracağız. Şimdi sırada Nurgül ile Mithatcan var. Eleştiriliyorlar. Niye? Çünkü herkes kendi kafasında "Boşanmış bir kadının yeni bir ilişkiye başlaması için ne kadar süre gereklidir?" diye bir ölçü belirlemiş. Ve Nurgül bu sürece uymuyor. Ama... Nurgül'ün aşkı, boşanmaya karar verdiği gün mü bitti zannediyorsunuz. Her ilişki bitiş noktasına gelmeden bir süreçten geçer... Yavaş yavaş tükenir. O kadın kendi içinde kim bilir kaç defa ayrılık kararı aldı, kaç defa boşandı, kaç defa geri döndü, biliyor muyuz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA