Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aralarına Bulgar hizmetçi girmiş!

Cerrahgil Şirketler Grubu'nun patronu Eşref Cerrahoğlu ile 35 yıllık eşi Fulya Cerrahoğlu'nun boşanmanın eşiğine gelmesi, şimdilerde sosyete kulislerinde 'Top 10'daki 1 numaralı dedikodu. Boylarınca üç kızı, hatta bir de torunları olan çiftin boşanmanın eşiğine gelmesi, cidden benim gibi herkesi şok etmiş durumda. Davetlerde, Nişantaşı kafelerinde, kısaca iki kişinin yan yana geldiği her ortamda bu dedikodu konuşuluyor. Çiftin boşanmanın eşiğine gelmesinin nedeni ile ilgili çeşitli rivayetler de ortalarda kol geziyor. Ancak aileye yakın kaynaklardan öğrendiğime göre çiftin arasına evlerinde çalışan Bulgar uyruklu hizmetçi bir kadın girmiş! Konuşulanlara göre, eşi Fulya Hanım'la yaşadığı Boğaz'daki evi terk eden Eşref Bey, 'o' kadını da alıp Swissotel'e yerleşmiş!

SOSYETE ŞOKTA!
TURMEPA Deniz Temiz Derneği'nin Başkanı da olan Eşref Bey ile Fulya Hanım'ın herkesin gıpta ile izlediği bir evlilikleri vardı. Her fırsatta el ele mutluluk pozları veren çift, geçen ay Bodrum'daki evlerinde de sosyetik arkadaşlarına bir davet vermişti. Davette kızları ile konuklarını kapıda karşılayan çiftin boşanacağı haberi herkesi şok etmiş durumda. Çifti barıştırmak için herkesin seferber olduğunu duyuyorum. Bakalım nasıl sonuçlanacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA