Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Güzi sonunda muradına eriyor!

Uzun süre birlikte olduğu sevgilisi Moris Kohen ile evliliğin eşiğinden dönen ünlü manken Güzide Duran, sonunda aradığı mutluluğu mimar sevgilisi Adnan Aksoy'da bulmuştu. 7 aydır birlikte olan aşıkların, flört dönemini çok uzatmadan evlilik kararı aldığını duydum. İlker İnanoğlu'nu da sayarsak şimdiye kadar iki kez evliliğin eşiğinden dönen Güzide, bu kez muradına eriyor. Duran ile Aksoy, evlilik kararı almış, hatta düğün tarihini de belirlemişler; 12 Nisan'da dünyaevine gireceklermiş. Ünlü çift, Çırağan Sarayı'nda bir düğünle hayatını birleştirecek. Duyduğuma göre öyle şatafatlı bir düğün yapmayacaklarmış. Düğüne sadece akrabalarını ve çok yakın dostlarını davet etmişler. Umarım mutlulukları hep daim olur

PINAR İLE YAĞMUR DA AYNI GÜN EVLENİYOR
Bu arada Güzide Duran ile Adnan Aksoy'un nikah masasına oturacağı 12 Nisan Cumartesi akşamı, Pınar Altuğ ile kendisinden 9 yaş küçük sevgilisi Yağmur Atacan'ın da Maslak Venue'de düğünü var. Pınar ile Güzide çok samimi değil ama birçok ortak arkadaşları var. Bakalım ortak arkadaşları hangi düğünü tercih edecek ya da Çırağan Sarayı ile Maslak Venue arasında mekik mi dokuyacaklar göreceğiz!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA