Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bahtsız pişti Ece'yi bitirdi!

20 Kasım 2009'da boşandıktan sonra geçen beş aylık süreçte hayatına iki erkek giren taze dul Ece Erken, önceki gün ömrünün en tatsız anlarından birini yaşadı! Erken, sosyalleşmek için gittiği İstinye Park'taki Masa Restaurant'ta ex aşkı Öner Akgün ile pişti oldu! İşin daha da ağırı; Akgün'ün yanında yaklaşık bir haftadır flört ettiği, 2003'te Türkiye, 2004'te de dünya ikinci güzeli seçilen oyuncu- manken Gamze Karaman'ın olmasıydı. Ex aşkı Öner Akgün ve sevgilisi Gamze Karaman'la aynı mekanda 'pişti' olan Ece Erken, neredeyse ağlayacaktı! Akgün ile Karaman'ı gördükten sonra üç kere oturduğu yerden kalkan ve mağazaları dolaşıp tekrar yerine gelen Ece Erken, sonunda çareyi mekanı terk etmekte buldu!

İSTİFİNİ BOZMADI
Erken'i çoktan unuttuğunu söyleyen ve Gamze Karaman ile mutlu bir ilişkisi olan Akgün ise istifini bile bozmadı. Bu arada yaklaşık bir haftadır flört eden ve çok iyi anlaştıkları konuşulan Öner Akgün ile Gamze Karaman, ilk kez birlikte görüntülenmiş oldu. Böylesi tatsız bir olay yaşayan Ece Erken'in gözüne herhalde o gece hiç uyku girmemiştir!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA