Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'İstanbul'un yıldızları' çocuklar için parlayacak

İstanbul'un elitleri yeni bir sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvadı. Çocuklara parlak bir gelecek sağlama amacı ile UNICEF Türkiye yararına düzenlenecek ve İstanbul'un önemli noktalarını yüzlerce yıldız heykeliyle donatacak olan bu yeni projenin adı; 'Stars of İstanbulİstanbul'un Yıldızları'... Türkiye'nin en büyük, çok amaçlı açıkhava sanat etkinliği olarak 1 Eylül-30 Kasım arasında gerçekleşecek projenin tanıtımı hafta başında Nişantaşı'ndaki Sofa Otel'de yapıldı.

DÜNYADA BİR İLK
Yardımsever elitler, tanıtım davetinde projenin yaratıcılarıyla bir araya gelerek projeye ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Yaratıcı endüstri ile iş dünyasını buluşturacak ve dünyada ilk kez gerçekleştirilecek olan 'İstanbul'un Yıldızları' projesi; Türk sanatçılarının yaratıcılıklarını sergileyerek sanatın sokağa nasıl taşınabileceğinin en iyi örneğini sunacak. Bu önemli projenin mimarları ve destekçilerine şimdiden kocaman alkış...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA