Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Evlilik ısrarı aşkı bitirmiş

Brezilyalı ex gelinimiz Martha Graeff, Mayıs 2010'da Aytek Şavkan'dan boşandıktan sonra ülkesine dönmek yerine İstanbul'da kalmayı tercih etmiş; Harvey Nichols'ta da işe başlamıştı. Boşanmanın ardından tüm playboy'ları peşine takan Martha, Alican Ulusoy ile flört etmeye başlamıştı.
Şimdiye kadar birçok Türk güzelle flört eden Ulusoy da, Graeff ile birlikte ilk kez uluslararası bir aşka yelken açmıştı! Yazdan bu yana flört eden âşıkların çok mutlu olduğunu duyuyordum. Ancak öğrendim ki, Ulusoy ile Graeff aşkı, geçtiğimiz günlerde Hakk'ın rahmetine kavuşmuş!

GRAEFF KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLMUŞ!
Çifte yakın kaynaklardan öğrendiğime göre, bu ilişkinin bitmesinin nedeni, Martha'nın evlilik ısrarıymış!
Doğrusu, örf ve adetlerine sıkı sıkıya bağlı olduğunu bildiğim Alican'ın Martha ile evlenebileceğine pek ihtimal vermiyordum.
Tabii daha geçen yıl boşanan Martha'nın bu kadar çabuk 'evlilik' diye tutturacağını da tahmin etmemiştim!
Martha, sağda-solda evleneceklerini dillendirmeye başlayıp, bu da Alican'ın kulağına gidince; ipler kopmuş!!! Bakalım Martha'nın bundan sonraki yol haritası ne olacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA