Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni yıla ayrı giren çiftten manidar mesajlar

Zeynep Mutlu-İlker İnanoğlu evliliğinde neler oluyor?

Ünlü oyuncu İlker İnanoğlu ile onu ayağını öpecek kadar çok seven Zeynep Mutlu, Aralık 2013'te Miami'de sessiz sedasız evlenmişti.
Ancak yakın zamana kadar mutlu-mesut pozlar veren çiftle ilgili tatsız haberler dolaşıyor! Aileye çok yakın bir tanıdığıma, 2017'ye de ayrı ayrı giren çiftle ilgi duyduklarımı sordum, kesin bir dille yalanladı. Söylediğine göre Zeynep Hanım, kızının okul işleri için Miami'ye gitmiş, bugün de dönecekmiş. Yıllardır lens kullanan İlker Bey de, gözündeki bir rahatsızlıktan dolayı geçen hafta ameliyat olduğu için Zeynep Hanım ve kızına eşlik edememiş.

KIZLIK SOYADINA DÖNDÜ
Umarım arkadaşımın dediği gibidir ama Zeynep Hanım'ın Instagram sayfasından İlker Bey ile olan tüm fotoğraflarını kaldırması ve kızlık soyadına dönmesi sanki öyle değilmiş gibi duruyor!
İlker Bey'in de önceki gün Instagram sayfasından İngilizce, 'Bugün benim için çok önemli bir gün, geçmişin kapısını kapatıyorum ve geleceğinkini açıyorum.
Derin bir nefes alıp ileri bir adım atıyor ve hayatımın yeni bölümüne başlıyorum' notunu düşmesi de çok manidar tabii... Umarım bir sorun yoktur...

Zeynep Hanım, 2014'te paylaştığı alttaki fotoğrafta 'zeynepmutluinanoglu', iki gün önce Miami'den paylaştığı üsteki fotoğrafta ise 'zeynomutlu' kullanıcı adını kullandı.

2012 yazında Bodrum'da tatil yapan çiftten Zeynep Hanım'ın İlker Bey'in ayağını öptüğü üsteki fotoğraf, ilk bu köşede yayınlanmış, aylarca konuşulmuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA