Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mustafa Sandal'ın gezegeninde sevişmek...

Mustafa Sandal, bizim gazeteden Başak Çokan'a verdiği röportajda "Eşimin öpüşmesini izlerken rahatsız olurum" sözü hatırlatılınca esip gürlemiş:
"Öyle bir tiyatro yok! 'Sevişme sahneleri oluyor, işimi yapıyorum.' Bırak kardeşim bu işleri ya, ne işi! Bu işler bana ters. Benim tenime, başka bir kadının teninin değmesi garip geliyor. Gerçi bilmiyorum belki de hayatı tamamen oyunculuk olan birisi için bu farklıdır.
Hayatım ben oyuncuyum, alt tarafı yatağa girip seviştik' şeklinde bir kılıf yok, bu beni bozar. 'Karıcığım çok güzel öpüşmüşsün' diyecek halim de yok! Dönüp de birisi 'O benim eşimin işi' derse, o zaman kendisine 'Sen başka bir gezegende, başka bir frekanstasın! Benim olduğum gezegende değilsin.
Hadi oradan' demek istiyorum."

BU NE ÖFKE?
Sayın Mustafa Sandal, hangi gezegende yaşıyorsanız, koordinatlarını verebilir misiniz?
Hani NASA'nın Mars'a taş toplaması için yolladığı araç var ya...
İşte, onu senin gezegene yollayacağım da...
Hakikaten gezegeniniz anlattığınız gibi mi?
Mesela; bizim gezegenimiz dünyada Sam Mendes adında bir yönetmen var, Oscar falan kazanmış.
Hani, şu Türkiye'de ayakta alkışlanan 'III. Richard' oyunu var ya, onu da o yönetti.
Bu arkadaş; karısı, Oscar'lı oyuncu Kate Winslet'ın Leonardo DiCaprio ile seviştiği 'Hayallerin Peşinde' (Revolutionary Road) filmini de yönetti.
Evet, Mustafa Sandal sizin yaşadığınız gezegene göre çok çok uç bir örnek... Demek sizin gezegende böyle bir şey yaşansa, Mendes'i direkt Engizisyon Mahkemesi'nde yargılayıp, ateşe atardınız. Kusura bakmayın; röportajda yaşadığınız büyük öfke patlamasından yola çıkarak bu örneği verdim.
Sayın Mustafa Sandal dünya görüşünüze saygılıyım, istediğiniz gibi takılabilirsiniz. Lakin sanat için öpüşen ya da sevişenlerden sanki başka gezegenden gelmiş, ucube yaratıklarmış gibi bahsetmenize itiraz ediyorum. Kendi dar bakış açınızı tüm evrene yayamazsınız.
Ayrıca neden bu kadar öfkeleniyorsunuz ki? Yoksa siz gerçekten bu sahnelerde sevişildiğini mi düşünüyorsunuz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA