Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Serhat’ın anları

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Serhat Akın'ın twitch videolarını izliyor musunuz? Serhat elinde tespih, ağzında nargile anılarını anlatıyor. İşte o anılardan bazıları:
"Bir gün Sefa Kalya (Fenerbahçe'nin rahmetli amigosu) ile bir kafede buluşacaktık. 'Abi hayrola, sen tek takılır mısın?' dedim. 'Biz mafya mıyız, tek başıma takılıyorum herhalde' dedi. Sonrasında 'Ben derneğe geçiyorum, gelirsiniz' dedi, o kalktı, bütün kafe birlikte kalktı."
"Konya ile kupa maçı oynuyoruz. Ben oynamıyorum. Konya 2'nci ligde. Takım ateş ediyor. 25 tane falan atacağız herhalde. Kahvaltı yapıyoruz. Başkan bir geldi, 'Pendik maçını unutmayın' dedi. Hayda! Birader boğazımda lokma! Yanımda Revivo, Rapaic oturuyor, diyorlar ki 'Pendik maçı ne?' Ben nasıl anlatacağım adamlara. Rüştü abi de masada. Sopa çektiririm hesabı şekil verdi başkan. Maça bir çıktık. 1-0 kaybettik."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA