Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Yazık değil mi?

Maçın ikinci yarısında Gökdeniz yeni teknik adam İhsan Derelioğlu ile konuşmak için sahanın kenarına geldiğinde tribünlerden büyük bir homurtu koptu. Öyle ki karşı tribünlerden bir kısım seyircinin "Gökdeniz dışarı" diye tezahüratlarını duyduk. Neden?
O Gökdeniz, transfer sezonunda kendisine verilen yüksek miktardaki transfer ücretini bir kenara bırakmış ve kendisini yetiştiren kulüpte kalmayı tercih etmişti. Üstelik bordo-mavili takımın bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi oyunculardan birisi. Bu da bizlere bir kez daha gösterdi ki, Trabzon kendi içinden çıkan değerlere düşman bir kent. Gökdeniz makine değil. Her oyuncunun futbol hayatında inişler ve çıkışlar olacaktır. Kendi içinden çıkan bir değeri böylesi acımasızca yargılamak hangi düşüncenin ürünüdür. Yazık! Çok yazık!
Gelelim maça... Görünen o ki, Trabzonspor'da düşüş sürüyor. Maçın 3. dakikasında kazanılan golden sonra oyunda belirli üstünlüğü olan takım, Çaykur Rizespor'du. Özellikle maçın ikinci yarısında her iki kenardan da geliştirdiği ataklarla Trabzonspor savunmasına güç anlar yaşattılar.
Sonuçta alınan 3 puan hiç değilse üst sıralardan kopmama açısından önemli. Yalnız taraftarın kendi içinden çıkan oyunculara yaklaşımını değiştirmesi gerekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA