Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAİT GÜRSOY

Eğitim fuarını kaçırmayın

Türkiye'nin en büyük eğitim fuarı EDUCATURK Eğitim Fuarı, 11-13 Şubat 2005 arasında Lütfi Kırdar Salonu'nda açılıyor. Educaturk; üzerinde iki yıldan beri profesyonel bir ekipçe çalışılan, yurtiçi ve yurtdışında eğitim konusunda, öğrenci ve velilere geniş bakış açısı kazandırmak amacıyla oluşturulmuş bir proje.
Milli Eğitim Bakanlığı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ulusal Ajans ile Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nca desteklenen fuarda yurtiçi ve yurtdışından üniversiteler, ilk ve orta öğretim kurumları, anaokulları, özel dil okulları, dershaneler, özel kariyer kursları, çeşitli eğitim kampları, spor ve sanat okulları, kültür ataşelikleri, eğitim desteği sağlayan vakıf, dernek ve kuruluşlarla eğitim sektöründe faaliyet gösteren pek çok kuruluş ve kişi bir araya gelecek.
Sempozyum ve panellerde eğitimin sorunları ve çözüm önerileri tartışılacak. İlginç bilimsel etkinlikler arasında; Dönüşüm Konağı'nın kurucusu Sn. Yahya Hamurcu tarafından ücretsiz verilecek 'Eğitimin Sihirbazları' adlı New NLP eğitimini, Ulusal Ajans'ın öğrenci ve eğitmenlere vereceği 'AB Eğitim Programları' seminerlerini sayabilirim.
Educaturk ile aynı zamanda kendini farklı alanlarda geliştirmek ve kariyerini o yönde sürdürmek isteyen kişilere de farklı pencereler açmak planlanıyor. 300 bin ziyaretçi beklenen fuar, okulmeslek seçiminde zorlanan öğrencilere yol gösterici olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA