Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Murat Ülker, CEO raporu bekliyor!

Bizi mutlu eden son milli maçı, Fenerbahçe stadında Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ile birlikte izlerken, biraz sohbet etme fırsatı da buldum. Biraz diyorum çünkü hakikaten tanıdığım en ketum işadamları sıralamasında zirveyi zorluyor Murat Ülker.
Godiva çikolatalarının Kuzey Amerika'dan sonra en büyük pazarının Japonya olduğunu bildiğimden, depremden nasıl etkilendiklerini merak ediyordum. Godiva'nın şu anda 200 mağazası var Japonya'da ve büyük bir kısmı da başkent Tokyo'da.
Ülker, depremden hemen sonra Japonya'daki çalışanlarıyla görüşmüş. Godiva çalışanları iyi. Bir sıkıntı yok. Sadece depodaki bazı raflardan Godivaların yere düştüğünü ama onun dışında durumun nasıl olduğunun ortaya çıkması için Godiva'nın CEO'sunun Tokyo'ya gideceğini ve yerinde tespit edeceğini anlattı bana. Godiva, Japonya'daki ürünlerini her ihtimale karşı radyasyon taramasından geçirmiş. Herhangi bir olumsuzluk söz konusu değilmiş. Ülker, 'CEO'dan gelecek rapora göre durumun ne olduğunu anlayacağız' dedi bana.
Yılbaşı öncesi Murat Ülker ile Abdi İpekçi Caddesi'nde açılan Godiva dükkanında sohbet etmiştim. Maç izlerken, 'Suadiye'de bir hafta önce yeni mağazamızı açtık. Çok güzel oldu. Gördünüz mü?' diye sormayı da ihmal etmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA