Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Herkesin değişikliğe ihtiyacı var!

Pegasus Havayolları'nın kurucusu Ali Sabancı'dan bir mektup aldım. Diyor ki, "Hayat kısa ve bazen de zor. Yoğun çalışıyoruz ve yoğun yaşıyoruz. Ben kendime bir 'pencere' açtım, bu 'pencere' suyun altında ve beni balıkların arka bahçesine götürüyor..."
Ali Sabancı, mektubunu turkuaz mavisi kapağıyla beni anında içine çeken "Bir Zamanlar Maldivler" isimli kitabın arasına koymuş. Kitap, son dört yıldır su altı dalışları için dünyanın dört bir yanını turlayan ve aynı zamanda su altı fotoğrafları da çeken 7 arkadaşın Maldivler'de çektiği nefis fotoğraflardan oluşuyor. Belli ki 7 arkadaştan Alptekin Baloğlu kitaba daha çok emek vermiş, ismi kitabın kapağında yer alıyor. Şahsen bu tarz insana iyi gelen, içini açan hobileri olanların, bunu geniş kitlelerle kitap yoluyla paylaşmalarını çok faydalı buluyorum. Sayelerinde çocuklara uzak denizlerdeki balıkları, tüm özellikleriyle birlikte tek tek anlatma ve harika fotoğraflar gösterme şansı yakalıyoruz.

Not: Tüm çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA