Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EK EBRU KILIÇOĞLU

Bordeaux derken morardı

Bordeaux maçını düşünen ve 5 asını yedek bırakan Skibbe'nin üçlü defans ısrarı, Galatasaray'ı hezimete götürdü. Ligin dibindeki Kocaelispor, Taner Gülleri'nin şov yaptığı maçta 3 puanı 5 golle aldı!

'Varyete' var bu akşam Ali Sami Yen stadında! Ligin dibinde yosun tutmuş, toplam 3 galibiyetiyle 'sezon bitse de düşsem' tadındaki Kocaelispor 'anlı şanlı, Lincoln ve Kewell'lı şampiyonluk namzeti Galatasaray'a karşı! Özetle, Kocaeli direnecek, sonra şerefli bir yenilgi alacak, dibine dönecek!!! Bu klasik senaryo. Ama dedik ya varyete var bu akşam bu statta! Ama ne varyete! Birbirine 'bir yerden çıkartacağım ama?' ifadesiyle bakan bir üçlü savunma, önü mevlam kayıra... Göbekteki Topal ve Güven bir arada 'şiddetli' geçimsizlik halinde. Yıllardır sağ bek olmadan sağ bek oynayan Sabri, sağ kanat olmuş, ama onu da olamıyor. Bir de üzerine, solu Arda'yla bile paylaşamayan Kewell, Sabri'yle yer değiştiriyor, falan filan... Bu 'Deneysel Galatasaray' 15'de bireysel bir gol buluyor. Topal çaldığı topu uzaktan bir şutla yolluyor ağlara. Ama sonra öyle bir dağınıklık başlıyor ki, bırakın galibiyeti, gol atmaya niyeti olmayan Kocaeli 'acaba mı?' diyor. Sonra 20'de Agbetu'yla deniyor. De Sanctis geçirmiyor. Derken 24'te Taner güzel bir şutla 'olduruveriyor' bir tane. Hava soğuk, gol de buzlu duş gibi ama kendine getirmek yerine donduruyor Galatasaray'ı. Bu 'don' hali Kocaeli'ne yarıyor: 35'te N'Sumbu'nun ortasını Murat tamamlıyor. İkinci yarıda gelen oyuncu değişiklikleri sadece durumu 'idare etmeye' yarıyor.

YILLARDIR OLMAYAN OLDU
Zira bazıları da net sayılabilecek bunaltan Galatasaray ablukasından bir avazda kaçıp 64'de Taner'le 3.golü imzalayan taraf Kocaeli oluyor. Galatasaray durumu 2-3 yapabilmek için 73'e kadar uğraşıyor. Sonunda Kewell indiriyor Lincoln vuruyor top özlediği ağlara kavuşuyor. Servet sakatlanınca 10 kişi kalan ev sahibi, 85'te elle oynama sonucu kazanılan penaltıyı Baros'la kaybediyor! Golü bulan 87'de ve 95'te Taner'le yine Kocaeli oluyor. Kocaeli olmayacağı hak ederek bir de 5 golle oldurunca, Ali Sami Yen'de de yıllardır olmayan oluyor: Taraftar hocasını ısrarla istifaya davet ediyor, futbolcusunu yuhalıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA