Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Derin Gazprom Antalya'ya daldı

Turizm ve seyahat endüstrisi dergisi Resort, "Geleceğin turizmi, turizmin geleceği" adıyla bir kongre düzenledi dün... Kongrede çarpıcı olan inovasyonun konuşulmasıydı. Microsoft'un Genel Müdürü Tamer Özmen, turizmde iletişim teknolojilerinin alacağı rolü anlattı. Yeni sahibi Rus Sberbank olan Denizbank'ın Genel Müdürü Hakan Ateş de konuşmacıydı.
Kolay mı?
Antalya bundan böyle Ateş'i izleyecek.
5 milyon Rus turisti ağırlıyor Antalyalı turizmciler... Pazartesi günü Sberbank'ın kutlamasına gidecekler. Rusya Devlet Başkanı Putin ile Başbakan Erdoğan'ın vereceği mesajı merak ediyorlar. Denizbank üzerinden Rus sermayesi turizme mi gelir, yoksa tarıma mı? Bunu tartışıyorlar. Onlar tartışadursun, Gazprom çoktan Antalyaspor'un sponsoru oldu. Derin Gazprom Antalya'ya daldı. Antalya'yı seven Putin, turizmcilere yeni yılda buraya gelme sözü vermiş. Bakarsın maça gider.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA