Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Hüseyin Göçek görmezden geldi!

Hakem Hüseyin Göçek fazla sivrilmeden idare etti. Futbolcuların ona yaptığı bazı hareketleri görmemezlikten geldi. Hakem hakem gibi olmalı. Son 1 aydır Türkiye'ye Avrupa'dan 2 tane hakem gedli.
Ders niteliğinde maçlar yönettiler. Van Persie'nin sayılmayan bir golü var. İlk pozisyonda topa giden Sow ofsayt pozisyonunda ondan sonra da zaten Fabri ile havaya yükselirken bir faul pozisyonud a var.
Yani ikisine de verse iptal doğru karar. Tosic'in ikinci yaptığı hareket kartlık tamam. Ama Tosic'in ilk yarı verilmeyen net bir sarı kartı var.
Hakem onu kullansaydı Tosic ikinciyi yapar mıydı? Yapsaydı ne olurdu?
Van Persie'nin her pozisyondan sonra burnunu sümkürmesi mide bulandırıyor. Ya bu oyuncuyu bu tikinden vazgeçirmek lazım ya da hiç olmazsa naklen yayınlarda bunlar gösterilmesin.
Diyorlar ki çok efor sarf eden futbolcular genelde sahaya tükürür ve sümkürürler. İyi güzel de basketçiler çok efor sarf etmiyor mu? Onlar da tükürse ya da sümkürse o sahanın hali ne olur!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA