Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Önemli olan istikrar

Bursa'nın liderlik için çıktığı karşılaşmada performansını nasıl buldunuz?
Bursaspor gerçekten geçen seneki şampiyonluktan sonra bu yıl da 19. hafta itibariyle ligin ikincisi konumundaydı. Bu onların oyun istakrarını gösteriyor. Dün akşamki maçta ise belki de Sivas'a karşı çok üstünlüğü yoktu ama hep oyunun içinde kalan ve pozisyon üretmekte zorlanmasına rağmen pozisyon kovalayan bir Bursaspor vardı. Galibiyet golünü son dakikada buldu ama bazen maçları böyle kazanmayı bilmelisiniz. Bu da Bursaspor'un şampiyonluk açısında yukarıya nasıl tutunduğunu gösterir.
Maçın kırılma anı ne oldu?
Belki bu karşılaşmada net bir kırılma anı yoktu ama Bursaspor'un oyundan kopmaması üç puanı Bursa'ya getirdi.
Ertuğrul Sağlam'ın Sercan-Bekir / Ergiç-Volkan Şen değişikliğini nasıl buldunuz?
Sercan ve Bekir Ozan'ın çıkışı, Ergiç ile Volkan'ın girişi belki de Bursaspor'un kazanması için en önemli hamleydi
. Bence kenarın da bu kadar zengin olması artık Bursaspor'a da bu tip hamleler için olanak sağlıyor. Son transferlerden sonra Bursaspor'un özellikle hücum hattında çok alternatifli bir kadrosu oluştu. Şöyle bir göz önüne getirdiğinizde, hücum hattında Sercan, Turgay, Miller, Volkan Şen ve şu ana kadar forma giymese de Altidore'un oluşu Bursaspor'un bundan sonraki maçları için büyük avantaj.
Kenny Miller'ın Bursaspor'a kattığı gücü nasıl buldunuz. Sercan'la uyumu nasıldı?
Kenny Miller gelene kadar Bursapor'un hücumda oyuncuları vardı ama net bir santrfor tiplemesini İskoç oyuncuyla buldu. Bence önemli bir transfer Miller, Bursaspor için. Özellikle yan ortalar ve yüksek toplardan oluşan pozisyonlarda tek vuruşlarda çok önemli bir santrfor.
Sercan'a da baktığımızda kenarda kullanmak onun verimliliği açısından çok da mantıklı değil. Sercan özellikle hücum hattının merkezinde gezinen bir oyuncu tipi.
Sivasspor bu oyunu ile düşme hattının içindeki yerini hak ediyor mu?
Sivasspor'un oyunu devre arasında yaptığı transferlerle ikinci yarı başladığından itibaren ligin ilk devresine göre kesinlikle bir fark yaratıyor
. Gereken puanları belki toplayamadı ama bence ligin ilerleyen dönemlerinde düşme hattı korkusu yaşayacak olmasına rağmen buradan çıkmasını bilecektir. Dün akşamki mücadele, sonuç olarak olmasa da oyun olarak bunun bir göstergesiydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA