Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Rijkaard'ın kaprisi Barça'yı yaktı

İspanya basını Barça'nın hocası Rijkaard'ın kaprislerini sorguluyor. Oysa Barça geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ni Rijkaard'la kazanmış, yine Rijkaard'la Avrupa'da son yenilgisini Mart 2005'te Chelsea karşısında almıştı. Eto'o'nun sakatlığı sonrası Barça santrforsuz kalınca basın faturayı Rijkaard'a kesti. Hollandalı hoca sezon başı Larsson'un ülkesine dönüşüne izin verdi. Maxi Lopez'i elden çıkardı.
Gerets, G.Saray'ın uzun süre peşinden koştuğu Gravesen ve Maniche transferleri konusunda, "Çok zaman kaybettik" yorumunu yapmıştı. Ekonomik yapısı bozuk G.Saray'ın zaman kaybetmesi doğaldır. Oysa, yıllık TV geliri 200 milyon euro olan Barça'nın transferde ekonomik kaygısı olmamalıdır. Ama bugün Barça gibi marka bir kulüp, Henry'nin peşinden uzun süre koşmanın ve sadece Eto'o'ya kalmanın bedelini ödüyor. Yönetimin tesadüfen tuttuğu Saviola'yı da Rijkaard kendi kaprisi uğruna oynatmıyor. Önce Real Madrid'e yenilen, sonra Chelsea'ye takılan Barça, Devler Ligi'nde gruptan çıkamazsa Rijkaard'ın koltuğu da gider.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA