Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

İnsanlık adına

Juventus'un başında kara bulutlar dolaşmaya devam ediyor. Şike skandalı yüzünden küme düşürülen Juventus, hafta içinde 17 yaşındaki iki genç oyuncusunun tesislerdeki 4 metrelik yapay gölde ölmesi üzerine "İhmalkarlıkla" suçlandı. Ancak siyah-beyazlılar, iki oyuncusunun ölümü üzerine Cesana ile oynayacağı karşılaşmanın yas nedeniyle ertelenmesini talep etti. Bu istekleri de kabul edildi.
İnsanlık adına atılan bu adım İtalyan medyasında olumlu olarak yantısılırken, aynı insancıl hareket İspanya'da yaşanmadı. Geçen Çarşamba günü Recreativo Huelva takımının taraftarlarını taşıyan otobüs Madrid deplasmanına gelirken yolda kaza geçirdi. Kazada 35 kişi yaralandı. Biri şoför üçü taraftar 4 kişi ise hayatını kaybetti.
Real Madrid'ten erteleme adına ses çıkmayınca İspanya Futbol Federasyonu da kendi inisiyatifini kullanmadı. İspanya'da ilk kurulan kulüp olan Recreativo Huelva'nın oyuncuları, insanlık adına adım atmayan Real Madrid'i Bernabeu'da 3 golle devirdi. Huelvalı oyuncular attıkları her golü ölen taraftarlara hediye etti.
Bu arada, Juventus'a bir darbe de göğüs reklamını taşıdığı sponsoru Tamoil'den geldi. İtalya'nın enerji devi Tamoil şirketi, sponsorluk anlaşmasını fesh etti. Juventus, bu fesih yüzünden tam 230 milyon euro kayba uğrayacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA