Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kafa bu!..

Muzo "Bize gidelim" dediğinde "Yollar felakettir" demiştim.. "Millet ders almış. Çıkmıyor, boş" dedi..

Çıktık.. Akmerkez'e yaklaşamıyoruz.. Yürümeyen bir kuyruk var.. Ben Muzo'ya saymaya başladım.. 10 metreyi 10 dakikada geçerken, gerçeği gördüm.. Akmerkez'den öte yol gerçekten bomboş.. Üç beş araba ya var, ya yok.. Peki niye kilit olmuşuz?..

Çünkü taksiciler tam kavşağın içini park yeri ilan etmişler. Kar zaten yolu iki şeride indirmiş, yeşil ışığın altı Taksi Parkı.. Yol tıkanıyor doğal olarak..
Siz bu kadar pervasızlığı dünyanın neresinde gördünüz?..

Saygıyı geçin, trafiğin tüm kuralları ihlal ediliyor.. Çünkü adam yakalanmayacağını, çünkü adam ceza görmeyeceğini biliyor..

Bir yığın taksi vardı. Hiçbirinin plakasını almadım.. Çünkü bu defa suç onlarda değil, onları bu kadar korkusuz hale getiren trafik polislerinde.. Görev bilinci olmayan polisle ne kadar çırpınsanız boş!..

Akmerkez etrafı İstanbul Trafik Polisinin gösteri yeri oysa.. Her sürücü, eninde sonunda buradan geçiyor.. Devleti buraya "Sıfır ihlal" ile koyabilsek, İstanbul'un öte yerlerinde de korku başlar!..

Orada polis her zaman var. Ama polisin görev bilinci yok, ne yazık ki.. Bu daha da kötü.. Polisin önünde suç işlemenin serbest olduğu düşüncesi yayılıyor çünkü..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA