Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

34 GP 956!..

İnsanlarda saygı denen şey olmazsa, bu kentte trafiği şöför başına bir trafik polisi dikerek ancak düzeltirsiniz..
Boğaz yolunda trafik yoğun olunca, Ulus'tan Dereboyu Caddesi yolu ile Ortaköy'e inmek biraz vakit alıyor. Uzamanın sebebi trafiği kilitleyenler.. Portakal Yokuşu ile Dereboyu caddesi kavşağında ışıklar da var ama işe yaramıyor. Çünkü önünün dolu olduğunu göre göre kavşa- ğa girenler, çapraz yolu da kapatıyor, kimse kıpırdayamaz oluyor.. Buraya ille de polis gerek. Bizim millet güdülmek istiyor çünkü.. Gelen polisin de "Çıkmayacağın kavşağa girmek suçtur" kuralını bilmesi şart.. Çünkü kavşağı kitleyenleri sadece seyreden yığınla polis gördüm.. Üstelik ilk yolu onlara açarak, bir de ödüllendiren..
Neyse..
Portakal Yokuşu'nda 100 metre kadar bir kuyruk var, gıdım gıdım ilerleyerek sıramızı bekliyoruz.. Bu 34 GP 956'nın efendisi uyanık ya.. Biz eşeğiz ya.. Solladı.. Geliş yoluna girdi, en öne geçti ama, en ön bölünmüş yol ve dolu.. Bakıyorum.. Hiç tereddüt etmeden ters yola girdi ve kırmızı ışığa da aldırmadan bastı gitti..
Bir uygar ülkede bunları yapmaya itfaiye şöförü zor cesaret eder.. Bizimkinin pervasızlığı, korkusuzluğu, aldırışsızlığına bakın.. Asıl saygısızlığına bakın.. Asıl küstahlığına bakın..
Sırasını bekleyenler eşek.. Bu efendi.. Şimdi trafikten yazı gelir bana.. "İncelendi.. Arabada hamile kadın varmış.. İncelendi.. Gerekli öğütler verildi.."
Vay benim saf polisim vay!..
Aman ne olur bir daha zahmet edip incelemeyin.. Vaktiniz zayi olmasın hiç değilse..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA