Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir asansörde iki kişi varsa..

Bir tavsiye

"BİR asansörde iki kişi varsa.." der, Amerikalılar, "Biri yellendiğinde kimin yellendiğini ikisi de bilir.."
Çılgın Hafta Sonu (The Long Weekend) bu laf için çekilmiş sanki..
Önce erkek yalnız olduğu asansörü fena halde kokutmuşken, kapı açılır ve içeri bir fıstık girer.. İki saniye sonra da felaket kokuyu alır tabii.. Bu onların tanışma sahnesi..
Aralarındaki duygusal bağın ilanı sahnesi gene asansörde.. Bu defa kız, yüksek sesle yellenip delikanlıyı şaşırtır..
"Sen böyle istediğin zaman yapabilir misin?.."
"Yaparım tabii.."
Vallahi okurken kaba bulanlar, hatta midesi kalkanlar vardır aranızda ama, filmde öyle değil..
Deli dolu filmde bu sahneler hoşluk.. Benzeri daha ne sahneler var, aslında mide bulandıran, ama filmde hoş..
Delikanlı sevgilisini yatakta en iyi arkadaşı ile basıyor.. Kıza "Ne bu hal" diyor.. Kız cevap veremiyor.. Ağzı dolu.. Yutuyor, sonra konuşuyor.. Buyrun bakalım.. Sonrasında ne olduğu, filmde..
Filmi anlatmaya pek de gerek yok.. İnsanlara iki saati gülerek geçirtmek, dünyadaki sıkıntılardan ayırıp, kafayı bir nebze olsun boşaltmak için çekilmiş filmin öyküsü önemli mi?.. Tipik Hollywood vakit geçirmecesi..
Amma velakin, beceriksiz kardeşini adam etmeye çalışan ağabey rolünde Chris Klein harika bir komedyen.. Bu ismi çok daha büyük harflerle okuyup yazacağız yakında..
Not.. Bizde cinsellik yaşı 13'e inmiş meğer.. Başından sonuna cinsellik üzerine kurulu film, 13 yaş ve yukarısına tavsiye ediliyor.. İlanlarda ve filmin başında öyle yazıyor da..
Vallahi kızları bilmem, çünkü annem o yaşlarda evlenmişti, ama ben 13 yaşımda, hâlâ arılar ve kuşlar üzerine çalışıyordum da..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA